Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Грижа за детето

Грижата за децата със слухова загуба е приоритет на Mебос и Oticon.
Отговорността за децата обхваща не само усъвършенстване на съвременните технологии, но също така и грижа за тяхното образование и интеграция. От избора на модела и настройките на слуховия апарат зависят много от решенията на предизвикателства пред които ще се изправи детето, както и възможностите, които ще се открият пред него. Швейцария, Германия, Италия, Япония и Нова Зеландия. През 1970 година Oticon открива свой независим научно-изследователски и проектантски център в Ериксхолм, близо да Хелсинор. Поради липса на наследници през 1957г. Уилям Демант и съпругата му даряват Oticon на основаната от тях фондация “William Demant Ida Emilie”, с цел фирмата да не може да бъде продадена, а управлявана от борд.

Всички деца с увреден слух, както и техните родители, могат напълно да разчитат на нас и нашия професионализъм, за да могат децата да изпробват и изберат най – доброто за тях решение. Настройката на апаратите при децата изисква много повече време, което ние с желание ще отделим.

Всичките настройки са абсолютно безплатни, независимо колко дълго ще продължат. Всяко дете, чиито апарати са повредени и дадени за ремонт, ще получи оборотни от нас докато тече ремонта.

Освен многото семейства апарати, Oticon произвежда и специална детска серия слухови апарати – Oticon Safari, Oticon Sensei и супермощните Oticon Chili . Oticon Safari и Oticon Sensei се програмират върху специфична платформа, която позволява достъпното усвояване на усиления звук от деца.

Hие, в нашата лаборатория за отливки, правим специални отливки с инкрустирани цветя и други орнаменти, с цел по-приятното впечатление и по-лесното възприемане на слуховия апарат от детето.

Важно: Считано от 01.03.2014 фирма Мебос предоставя допълнителна гаранция от 1 година на всички апарати закупени за деца с намален слух. По този начин общата гаранция на апаратите, закупени за деца, става 3 години, или целия експлатационен срок. Освен това при представяне на заповед  за отпускане на 40 батерии ние предоставяме безвъзмездно още 40 броя. По този начин, ние максимално се стараем да решим притесненията на родителите относно поддръжката на слуховите апарати.