Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Грижа за детето

Грижата за децата със слухова загуба е приоритет на Mебос и Oticon.

Отговорността за децата обхваща не само усъвършенстване на съвременните технологии, но също така и грижа за тяхното образование и интеграция. От избора на модела и настройките на слуховия апарат зависят много от решенията на предизвикателства пред които ще се изправи детето, както и възможностите, които ще се открият пред него. 

Всички деца с увреден слух, както и техните родители, могат напълно да разчитат на нас и нашия професионализъм, за да могат децата да изпробват и изберат най – доброто за тях решение. Настройката на апаратите при децата изисква много повече време, което ние с желание ще отделим.

Всичките настройки са абсолютно безплатни, независимо колко дълго ще продължат. Всяко дете, чиито апарати са повредени и дадени за ремонт, ще получи оборотни  докато тече ремонта.

Освен многото семейства апарати, Oticon произвежда и специална детска серия слухови апарати – Oticon Opn Play, Oticon Sensei и супермощните Oticon Chili и Oticon Exceed Play.

В нашата лаборатория за отливки, изработваме специални отливки с инкрустирани цветя и други орнаменти, с цел по-приятното впечатление и по-лесното възприемане на слуховия апарат от детето.

Важно: Считано от 01.03.2014 фирма Мебос предоставя допълнителна търговска гаранция от 1 година на всички апарати закупени за деца с намален слух. По този начин общата гаранция на апаратите, закупени за деца, става 3 години и покрива целия експлатационен срок. Освен това даваме възможност да се включат в програмите за безплатни батерии.