Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

За нас

Фирма МЕБОС е създадена 1990 година.

Oсновният предмет на дейност на фирмата e търговия с медицински изделия, медицинска техника, както и други продукти свързани с човешкото здраве. Мотото на фирмата е “Грижа за Вашето здраве”. Основната цел на фирмата е да подобри качеството на живот на своите потребители, чрез предлагане на качествени и високотехнологични продукти. Фирма МЕБОС притежава всички необходими разрешителни и удостоверения свързани с развиваната дейност.

Притежава сертификат ISO 9001:2008 INTERTEK VA и осъществява дейността си по слухопротезиране чрез “Мебос – Сервиз” EOOД. Тя притежава свои собствени центрове в София и страната, както и сертификат ISO 9001:2008.

 “Мебос – Сервиз” предлага слухови апарати, гръдни епитези и перуки, които се отпускат със заповед за целева помощ от АСП към Министерството на труда и социалната политика. Ние сме оторизиран представител и дистрибутор на територията на Република България за следните фирми:

COLOPLAST A/S – Дания

Световен лидер в производството на консумативи за стомирани, продукти за инконтиненция и превръзки за хронични и труднозаздравяващи рани. Съвместна дейност от 1993 година.
www.coloplast.com

OTICON A/S – Дания

Световен лидер в производството на слухови апарати и консумативи за тях. Съвместна дейност от 1994 година.
www.oticon.com

COCHLEAR LTD. – Австралия

Световен лидер в производството на кохлеарни имплантируеми системи и консумативи, както и имплантируеми системи за слухопротезиране по костен път Baha. Съвместна дейност от 2002 година.
www.cochlear.com