Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Инструкции за употреба

Инструкции за употреба на гръдните протези /епитези/ NEARLY ME®

Тази инструкция се отнася и за следните протези /епитези/ за гърди SoSoft , So Soft Lite, Natural Touch, Lite Touch, Freestyle, Nearly Me Basic, Soft Touch Soft Touch Lite

Намокрете или измийте ръчно протезата само с мека топла сапунена вода. Други почистващи препарати не се препоръчват. Промийте щателно с хладка вода, за да отстраните всякакви сапунени или козметични остатъци, които могат да дразнят кожата. Подсушете с мек плат.

Ако гръдната протезата се носи при плуване, след употреба я почистете по гореописания начин. Не се препоръчва носенето на гръдната протезата в гореща вана или SPA центрове.

Внимание: Да се избягва продупчването на гръдните протезите покрити с тънък полиуретанов слой. Тези протези могат да бъдат повредени при убождането с остри предмети, като например бижута или игли. Да се избягва честото пристягане на гръдните протезите, защото това може да доведе до загубата на тяхната функция или въобще до пълното им непригодност и разрушаване.

NEARLY ME® Traditional Pear and Heart Shape Forms

Измийте ръчно гръдната протеза както е описано по-горе. Подсушете протезата с кърпа. Ако е необходимо я напудрете с пудра за тяло.

Понякога по време на транспортиране и съхранение може да се появи слаб мирис, оцветяване, мазен гланц. За да ги премахнете измийте протезата като следвате препоръките описани по-горе. Да се избягва поставянето на гръдните протези директно върху рисувани, лакирани или пластмасови повърхности, защото има опасност по тях да се образуват петна от естествените масла , които се съдържат фабрично в протезите.

Други предохранителни мерки валидни за всички гръдни протези:

Ежедневно ръчно измиване или в перална машина (топла и щадяща програма), след което подсушаване. Когато гръдната епитеза NEARLY ME* не се употребява, моля съхранявайте я в оригиналната й опаковка.