Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Сервиз и сервизна дейност

,   Гаранционен и извънгаранционен сервиз

ЕТ „Мебос-Мери Босева“ разполага със собствена сервизна база за ремонт и поддръжка на слухови апарати ”Oticon”. В сервизната база квалифицирани инженери извършват необходимата диагностика и профилактика. Сервизната база разполага със съвременна апаратура и оборудване, като се използва и специализиран софтуер за тестване и настройки. Извършва се ремонт на всички модели слухови апарати ”Oticon”, включително и на моделите спрени от продажба, при наличност на резервни части. Гаранцията за всички апарати е 24 месеца.

За нас сервизното обслужване е много важно. Сматаме, че ако клиентите са убедени в това, че винаги могат да разчитат на нас, те ще бъдат още по – доволни.

Всички клиенти, които са получили слухов апарат по Наредба №2 на МТСП/ НЗОК имат право на един безплатен ремонт /след изтичане на гаранцията / на стойност 90лв с ДДС. За повече информация вижте Вашите права.

Слуховите апарати могат да бъдат оставяни за диагностика и ремонт в нашите офиси. Могат да бъдат изпращани и по пощата/ куриер в централния ни офис.

Много е важно винаги да оставяте телефон за обратна връзка, ако нашите инжeнери имат въпроси към Вас. Всеки клиент възприема различно своя апарат и ако се съмнява в дефект, всяко обяснение е индивидуално. По тази причина ние винаги трябва да можем да се свържем с Вас и ако се наложи да Ви зададем въпроси изясняващи Вашето оплакване.

Наша цел е всеки слухов апарат, изпратен или даден за ремонт в наш офис, да бъде ДИАГНОСТИЦИРАН в рамките на десет работни дни. Всички деца, чиито апарати са на ремонт, ще получат от нас оборотни апарати.

Ако желаете да се свържете директно със сервиза ни, обадете се на нашия централен офис и поискайте да бъдете прехвърлени на отдел „Сервиз и сервизна дейност“, инж. Илиян Илиев