Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Оticon More 

Oticon More – Най–високия клас слухови апарати произвеждани до момента, притежаващи всичките характеристики на премиум прогамируеми апарати.

Oticon More с BrainHearing™ технологията е революционен слухов апарат, който дава на мозъка повече  информация, от която се нуждае,  по-добро усещане за звук, за да можете да получите по-добро разбиране на речта с по-малко усилия и способността да запомните повече. 

Oticon More:
• Доставя 30% повече звук на мозъка
• Увеличава разбирането на говора с 15%
• Намалява усилията при слушане, така че да си спомняте повече от чутото

 

 

Повече възможности. Повече стилове. Повече свобода.
С Oticon More не само получавате превъзходно качество на звука, но и  имате повече стилове и  възможности, за да паснете на начина ви на живот. Изберете това, което ви подхожда. Всички модели са с вградена телебобина и ниско енергийна Bluetooth® технология за директно предаване от iPhone®, iPad® и избрани устройства с Android™* (повече информация на www.oticon.com). Моделите се предлагат в осем цвята, за да съответстват на личния ви стил.

Модел Oticon More miniRITE T- има телебобина и се предлага с батерии за еднократна употреба. Разработените от Мебос програми дават възможност да получавате безплатно батерии за избран период от време.

Oticon More miniRITE R- заряден модел с възможност за зареждане през нощта или в движение с новия ни SmartCharger.

 

 

Модели

Повече свързаност. Повече разговори. Повече живот.

Да останеш свързан със семейството и приятелите си е по-важно от всякога. С Oticon More получавате и широка гама от възможности за свързаност в ежедневни ситуации, за да можете да преминете през деня си с повече увереност и удобство.Директно предаване на аудио сигнал от iPhone® и избрани Android™ устройства.

  • Осъществявайте разговори със свободни ръце от всеки смартфон или свържете отдалечен микрофон с ConnectClip.
  • Приемайте звук директно от телевизора си с телевизионния адаптер на Oticon.
  • Използвайте приложение Oticon ON за лесно, дискретно управление на слуховия апарат.

ВАЖНО!
Моделите Оticon More включват в цената и необходимото им количество батерии за целия експлоатационен срок. За повече информация, моля свържете се с нас. Моделите могат да бъдат безплатно изпробвани в нашите центрове по слухопротезиране.

Всички модели Оticon More могат да бъдат заплатени частично с отпусканата от НЗОК целева помощ. За повече информация прочетете Вашите права. Всички модели Оticon More могат да бъдат закупени на разсрочено плащане.