Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Oticon Alta & Alta Pro

Важно!
Всички модели Oticon Alta и Oticon Alta Pro включват в цената и необходимото им количество батерии за целия експлоатационен срок. За повече информация, моля свържете се с нас.

Oticon Alta е модел слухов апарат от най-висок клас/премиум/ на голямото семейство Oticon

Oticon Alta е базиран изцяло върху платформа Inium и е с най-добри резултати при чуване въз основа на съвременни технологии. Oticon Alta предлага на своите потребители слушане в множество ситуации и се настройва спрямо индивидуалните предпочитания и нужди на всеки клиент.
Серията Oticon Alta предлага задушни слухови апарати с различен дизайн . Rite инструментите използват следващо поколение микрофони – miniFit и меки накрайници.
Oticon Alta може да се ползва от потребители с лека, тежка и сериозна слухова загуба.
Слуховите апарати са с разширена честотна лента – 10000 Hz, 10 активни канала за настройка,музикална програма,двустранна синхронизация, предлагат се в 7 различни цвята и др.

Обработка на звука се осъществява посредством следната технология:

  • Speech Guard E – извършва специална обработка на сигнала, с което се улеснява разбираемостта на разговора в шумна среда и с по-малко усилия.
  • Spatial Sound Premium – създава информираност за звуковата среда и потребителят може да се съсредоточи
    изключително върху речта.
  • Free Focus Premium – 5 режима на фокусиране, гарантиращи сигнал, който наподобява естествената слухова система.
  • Inium feedback shield – ефективно нововъведение предотвратяващо обратната връзка и в най-трудните ситуации, без да се прави компромис с качеството на звука.
  • YouMatic Premium- е автоматична система, която обработва звука през слуховия апарат в различните звукови среди,с различна компресия спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент.По този начин се постига по-висока удовлетвореност на потребителите.

Oticon Alta, вдига летвата в разбирането на речта, качеството на звука и слушането без усилия, посредством широка гама от възможности за персонализация. По-добрата разбираемост в шумна среда, лесното съсредоточаване на вниманието на потребителя в различни и предизвикателни звукови среди и покрива изцяло индивидуалните нужди на всеки.

Пълни характеристики (на английски)

Семейството на Oticon Alta & Alta Pro е наследник на Oticon Agil , Oticon Epoq и Oticon Syncro и предшественик на Oticon Opn.
Всички модели Оticon Alta & Alta Pro могат да бъдат безплатно изпробвани в нашите слухопротезационни центрове
Всички модели Оticon Alta & Alta Pro могат да бъдат заплатени частично с отпусканата от Министерство на труда и социалната политика целева помощ. За повече информация прочетете Вашите права
Всички модели Оticon Alta & Alta Pro могат да бъдат закупени на разсрочено плащане