Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Oticon Chili

ВАЖНО!
Моделите Oticon Chili SP7 и Oticon Chili SP9 включват в цената и необходимото им количество батерии за целия експлоатационен срок. За повече информация, моля свържете се с нас.
Оticon Chili Family – семейство супер мощни слухови апарати за пациенти с тежка слухова загуба с максимално усилване до 143dB.

Оticon Chili Family e изграденo на RISE2 платформа с по-добри параметри от Oticon Sumo и Oticon Sumo DM. Има разширена честотна лента до 6500Hz за толкова мощни апарати /за разлика от Oticon Sumo DM, която е до 5000Hz/; с минимални изкривявания на звука и възможност за свързване с други устройства чрез Oticon Connect Line системата. По малък размер с батерии №13, елегантен дизайн, различна цветова гама. Предлага се в три ценови варианта – Oticon Chili SP5, Oticon Chili SP7 и Oticon Chili SP9
Ново по-ясно и чисто чуване водещо до подобрена разбираемост на говора с новия DSEsp алгоритъм за компресия на звука при тежка слухова загуба. Комбинацията от Пространствен шумов мениджър и подобрено съотношение сигнал/шум прави лесно чуването в шумна среда. Различен брой канали при трите модела – 6, 8 и 9, вградена функция на изкуствен интелект дава възможност за допълнителна самонастройка на тези слухови апарати в конкретната звукова среда на употреба след определен период от време. Многолентова адаптивна (самонастройваща) насоченост на микрофоните с аналогов потенциометър, който има възможност за изключване на звука.

Oticon Chili Family може да се програмира до различни програми 4 бр.различни програми. Специално нанопокритие отблъскващо водни капки и постоянна вътрешна спойка за протекция на електрониката от водни пари.

И трите модела от семейството Oticon Chili са съвместими с Oticon ConnectLine. Основните характеристики на апаратите са показани в следната таблица:

Честотен
диапазон
Канали за
Настройка
Програми Oticon
Connect Line
Памет Максимална
Мощност
Chili SP9 6 500 Hz 9 4 да да до 146 dB
Chili SP7 6 500Hz 8 4 да да до 146 dB
Chili SP5 6 500Hz 6 4 да да до 146 dB

Вижте също: Наследникът на семейство Oticon Chili – Супер мощни слухови апарат Oticon Dynamo

Във връзка с постоянното ни желание за по-добро качество на предлаганите от нас услуги и съпричастността ни с проблемите свързани с децата с увреден слух, взехме решение да удължим двугодишната гаранция на децата използващи слухови апарати купени от нас в тригодишна – целият експлоатационен срок по смисъла на наредба Условията и реда за осъществяване и контрол на дейностите по предоставяне на ПСПС за хората с увреждания и медицински изделия. Освен това решихме да им предоставим допълнително и безвъзмездно по 40 батерии годишно.

Всички модели Оticon Chili могат да бъдат безплатно изпробвани в нашите слухопротезационни центрове
Всички модели Oticon Chili могат да бъдат заплатени частично с отпусканата от Министерство на труда и социалната политика целева помощ. За повече информация прочетете Вашите права
Всички модели Оticon Chili могат да бъдат закупени на разсрочено плащане