Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Oticon siya

Живей за мига!

Oticon Siya е четворен скок в основната категория слухови апарати. Въвежда се нова, всеобхватна гама слухови апарати за тежка до дълбока слухова загуба.Oticon Siya е за всеки, който иска да извлече максимума от живота.

Изключително качество на звука

  • Звук с висока резолюция – Улавя богатството на детайлите и възпроизвежда нюансите, благодарение на 48 честотни канала.
  • Бързо фокусиране – Бърза адаптация към различни слухови сценарии в 15 независими честотни ленти. Oticon Siya реагира постепенно на източниците на шум на всяка честотна лента, докато не се наложи пълна насоченост.
  • Усъвършенствано намаляване на шума – Намалява смущенията изключително бързо, като намалява и шума между думите.
Oticon Siya се предлага във всички стилове – от напълновътреканален (CIC) до задушен (BTE), както и във вариaнта Mini Rite – умален с микрофон в ухото.

Oticon Siya е първият слухов апарат в основната категория с 2.4 GHz ниско енергиен Bluetooth®
Това допринася за безжична свързаност с високо качествено предаване на звук и ниска консумация на батерии. Клиентите ни могат да се свързват безжично със смартфони, телевизори и много други устройства.

 

.

ВАЖНО!
Всички модели Оticon Siya включват в цената и необходимото им количество батерии за целия експлоатационен срок. За повече информация, моля свържете се с нас. Моделите могат да бъдат безплатно изпробвани в нашите центрове по слухопротезиране.

Всички модели Оticon Siya могат да бъдат заплатени частично с отпусканата от НЗОК целева помощ. За повече информация прочетете Вашите права. Всички модели Оticon Siya могат да бъдат закупени на разсрочено плащане.