Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

ConnectLine (TM) телефонен адаптер

Oticon ConnectLine (TM) е телефонен адаптер с Bluetooth интерфейс между конвенционален аналогов телефон и чрез Streamer, на практика превръща един чифт слухови инструменти в безжични слушалки. Тя дава възможност на клиента да получи достъп до домашния телефон, чрез използване на Streamer, като същевременно предлага превъзходно качество на звука, по-добра разбираемост и свободни ръце при използване на телефона в дома.

Като част от системата ConnectLineTM, телефонният адаптер работи безпроблемно и едновременно с други устройства- телефон, телевизор и музикален плеър.

ConnectLine Телефон е уникално решение, което се използва от пациенти за водене на разговор и общуване чрез стандартен телефон. Резултатът е да общуват с доверие и удобство. Не е нужно да купуват нов телефон.

Благодарение на напредналите технологии за намаляване на шума и ехото, пациентите получават ясен, нормален разговор. Устройството е лесно за употреба и свързване.

След като телефонния адаптер и Streamer са безжично свързани, устройствата автоматично са готови за употреба, когато те са в рамките на 10 метра един от друг.

Входящите повиквания се идентифицират чрез натискане бутона със слушалката на Streamer. Изходящите разговори се извършват чрез нормално набиране от телефона. Чрез Streamer, повикването ще се прехвърли автоматично за разговор към слуховите апарати.

Моден дизайн – Телефонният адаптер е компактен, дискретено поставен до телефона.