Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Connect Line 2013

Streamer Pro е новата подобрена система, която позволява на потребителите на слухови апарати да участват във всички ежедневни ситуации, да преодоляват трудностите при слушане когато ползват стационарен и мобилен телефон, гледат телевизия или слушат музика директно през слуховите апарати. Новото, което е интегрирано са допълнителни функции като AutoPriority и AutoConnect ,което гарантира възможността на потребителя да чуе и да отговори на телефонен разговор, докато гледа телевизия. Headphone for music-слушане на музика директно от MP3 плейър, като се използва кабел(включен включен в комплекта) или безжично (с помощта на Bluetooth).

Headset for mobile phones – директно свързаване към почти всички модели мобилни телефони,като се осигурява високо качество на приемания звук благодарение на вградения микрофон в горната част на Streamer.

Telecoil– вградена телебобина за потребителите ,които предпочитат , че това е по-удобният за тях начин на използване

ConnectLine Phone-удобен начин за разговор по стационарен телефон,като Streamer превръща слуховия апарат в безжични слушалки.

Connectline TV-специализирано решение за гледане на телевизия с високо качество на звука, благодарение на пряка връзка между телевизора и слуховия апарат.

ConnectLine microphone-допълнително малка дискретна щипка-микрофон, която подобрява слуховата ситуация на потребителя в трудна и шумна среда.

PC/VoIP-plug and play-Като се използва приложения кабел, Streamer може да бъде свързан директно към компютър като слушалки за по-добра функционалност.

FM input-Streamer има възможност и за използване на FM приемници.