Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Световният технологичен лидер Oticon допълва най-новото си семейство слухови апарати Opn с  нови стилове, а именно Opn miniRITE – T и Opn BTE13 Plus Power.

Opn miniRITE – T  e малък и дискретен, слухов апарат, който се носи комфортно зад ухото, на почти невидим тънък проводник е монтиран говорител,който се поставя вътре в слуховия канал. Слуховият апарат притежава  двоен бутон , чрез който може да се контролира силата на звука и да се сменят потребителските програми.   С новият говорител  miniFit 105, Opn miniRITE – T  дава възможност за нормално чуване и на потребителите с  тежка слухова загуба .

 

Oticon Opn miniRITE – T

Мощният и компактен Oticon Opn BTE13 Plus Power носи предимствата на отворения звук за потребителите с тежка до дълбока загуба на слуха.

Разполага с двуцветен светодиоден индикатор, двоен бутон и дълъг живот на батерията. Постигнат е перфектен баланс между размера на слуховия апарат, удобството за ползване и мощността.

Oticon Opn BTE13 PP

 

 

Повече информация за семейство слухови апарати Oticon Opn

ВАЖНО!

Всички модели Oticon Opn включват в цената и необходимото им количество батерии за целия експлоатационен срок. За повече информация, моля свържете се с нас.

Всички модели Оticon Opn могат да бъдат безплатно изпробвани в нашите слухопротезационни центрове