Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Streamer

Oticon StreamerOticon Streamer е интерфейс за свързване на слухови aпарати – производство на датската фирма Oticon и допълнителни устройства, с които те са съвместими. Връзката е безжична с различни аудио източници за комуникация, забавление и информационни цели – мобилен телефон, аналогов стационарен телефон, телевизия, музикален плейър, компютър и др.

Streamer е сърцевината на ConnectLine (TM) системата, която е лесна и удобна за ежедневна употреба. С AutoConnect и AutoPriority, системата винаги отговоря правилно с натискането на идентифициращия се бутон на Streamer.

Качество на звука – Streamer използва цифрова EarStream технология, за предаване на аудиосигнала в реално време, директно в слуховите апарати. Ползата е 10 KHz без изкривявания с кристално чист звук.

Напълно интегрираната система ConnectLine и Streamer идентифицира всички други устройства посредством Bluetooth и гарантира, че желания аудио източник се чува, когато е необходимо.

При двустранно слухопротезиране, двата слухови апарата са настроени съобразно слуховата загуба и приемайки сигнала чрез Streamer, работят като миниатюрни безжични слушалки. Streamer също работи и с един СА.

Лесен за употреба -просто включете функцията „Свързване“ и всички приложения са лесно контролирани чрез натискане на идентифициращия се бутон на Streamer. Контролираните от AutoPriority безжични устройства могат да поддържат връзка и да бъдат използвани безпроблемно.

Когато не се използва за аудио стрийминг, Streamer работи и като дистанционно устройство за контрол на силата на звука и смяна на програма.

Streamer има вградена Bluetooth технология за безжична връзка към външни устройства и поддържа всички съответни Bluetooth профили. Bluetooth обикновено се използва в глобални мащаби /forcellphones/ и предлага предаване с обхват до 30 метра.