Безплатен телефон за консултации 0 800 12 350

Coloplast

Датската фирма Coloplast съществува повече от 65 години и е водещата европейска фирма , производител на консумативи за обслужване на колостома, уростома, нефростома и цистостома, като основна часта част са т.нар. пелоти или колостмни торби и съответно уростомни торби. В Coloplast работят над 12 000 човека, като тя притежава производствени бази не само в Дания, но и в други европейски държави.

Внедрявайки нови технологии в своето производство, през 1982 година Coloplast започва производството на пълен набор от професионални изделия за обработката на рани, предназначени за ефективно лечение както на хронични рани, тъка и на рани в остър стадий през всичките етапи от оздравяването им.

Coloplast е лидер в производството на консумативи при инконтиненция при не волево изпускане на урина, по-специално на презервативи за външно събиране на урината (урошийтс), уринаторни торби и катетри.

Консумативите за пациенти с колостома, уростома, нефростома и цистостома, произведени от Coloplast A/S, които се предлагат на българския пазар са включени в списъка на НЗОК и се заплащат напълно.